Koos Tudengite Talvepäevadega 2011 sai otsa ka saunaklubi saun nr 7.

Talvepäevad olid taaskord väga meeleolukad nagu alati. Saunakülastajaid oli küll seekord vähem ning mingil põhjusel me seekord Pärnu Postimehe esikaanele ei saanud, kuid saun oli aus ja kõik põhiasjad toimisid tuntud headuses.

Olgu siinkohal tänatud ka Tõnu Tamm ja Andri Põlluste, keda küll saunatamas polnud, kuid kes aitasid kaasa logistikaülesande lahendamisele, ilma milleta olnuks saunategu Pärnus võimatu.

Saun nr 7 (fotol) on saunaklubi seitsmes saun ning oma kasutusmugavuselt kõikidest varasematest kõige parem. Saun teenis meid üle ootuste hästi ning oli ette teada, et seekordne saunatamine on selle sauna viimane saunatamine. Seetõttu oli Hillaril, kes olude sunnil oli viimased kaks ööd maganud kolledžis pappkastis, kaasas ka välgumihkel, et saunaklubi traditsiooni kohaselt jätta hüvasti saunaga ning osaliselt see plaan isegi õnnestus.

Juba on saunaklubi asunud sauna nr 8 planeerimise juurde, et tudeng ikka puhtaks saaks.

Jaga ja tunne rõõmu:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • TwitThis